Bayramlaşmalar bayramın ikinci günü de devam etti. MHP il binasında MHP'li üyeler bayramlaşmak için bir araya geldi. Bayramlaşmaya Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da katıldı.

Yaklaşan kongre öncesi soğuk rüzgarların estiği MHP'de bayram her şeyi unutturmuş olacak ki toplantı salonunda yapılan bayramlaşmaya büyük ilgi oldu. Bayramlaşma sırasında MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz yaptığı konuşmada bayramlaşmada yaşanan yoğunluğun kendini mutlu ettiğini ve MHP'nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü vurguladı. Yaklaşan kongreye de değinen Ilgaz, demokratik bir ortamda geçmesini planladığı kongrenin herkese hayırlı olmasını diledi. Ilgaz, “Tek listeyle birlik beraberlik içinde yapılsaydı daha iyi olurdu. Fakat böylesi de güzel demokrasi ortamında geçecek.” ifadelerini kullanırken kongre için umutlu olduğu gözlendi.

Bayramlaşmaya eski Merkez İlçe Başkanı ve İl Başkanı Adayı Abdullah Danışmaz'ın katılması beklenmezken bir anda Danışmaz, toplantı salonuna girdi. İki aday Ilgaz ve Danışmaz, kürsüye çıkarak aynı karede yer aldılar. Danışmaz sözlerine herkesin bayramını kutlayarak başladı. Yapılacak olan kongrenin hiçbir zaman MHP'yi bölmeyeceğini tatlı bir rekabet içine girdiklerini ve kazananın Düzce ve MHP olacağını ifade eden Danışmaz, kongrenin herkese hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalar sırasında her iki adayın da bir birlerine soğuk durdukları gözlerden kaçmazken her şeye rağmen iki aday da birlik çağrısında bulundu.