Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu sorunlarla uğraşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, hem kaynak bulma noktasında hem de çalışmaları tamamlama noktasında girişimlerine devam ediyor. Başkan'a bu noktada Milletvekillerinden de destek geliyor. Belediye'nin durumuyla ilgili sorduğumuz soruları cevaplayan Kaşıkoğlu, Belediye'nin zor bir durumda olduğunu söyledi.

Başkan Bayram'ın her zaman destekçisi olacaklarını belirten Kaşıkoğlu, “Başkan İsmail Bayram, Belediye'nin içinde bulunduğu durumla ilgili zaten gerekli çalışmaları yapıyor. Biz de bu konuda kendisine elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Düzce Belediyesi gerçekten ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu da eski yönetimden kaynaklanıyor. Biz sorunların çözümü için yapılmayı gereken her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Milletvekilleri tarafsız davranır.”

Yaklaşan İl Başkanlığı Kongresine de değinen Milletvekili Kaşıkoğlu, Milletvekilleri olarak hiç kimsenin destekçisi olmadıklarını, seçimi delegelerin belirlediğini söyledi. Kaşıkoğlu, “Şimdilik mevcut Başkan Fevai Arslan dışında İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan bir kişi çıkmadı. Bazı söylentiler var ama bunların adaylığı resmileşmeden bir şey diyemeyiz. Seçimlerde bütün delegeler kendi hür iradeleriyle oy kullanacaklar. Bizim Milletvekilleri olarak taraf tutma gibi bir lüksümüz yok. Birden fazla listeyle de seçimlere girilebilir ama biz tek listeyle seçimlerin yapılmasından yanayız.” ifadelerine yer verdi.