Bayramlaşma programları bayramın ikinci gün de devam etti. AK Parti, İl Binası'nda yapılan bayramlaşmaya birçok partili katıldı.

Yapılan bayramlaşmaya Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Başkanı Fevai Arslan, ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Teşkilat Başkanları ve eski Belediye Başkanları katıldı.
Bayramlaşma sırasında konuşma yapan İl Başkanı Fevai Arslan, üniversitenin yoğun bakım ünitesi hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, fındık konusuna da değinerek fındığını giderek arttığını ve üreticinin fındığını pazara indirmeyerek en akıllı işi yaptığını vurguladı. Arslan herkesin bayramını kutlayarak teşekkür etti. Arslan'ın ardında Belediye Başkanı İsmail Bayram, herkesin bayramını kutladı. Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu yaptığı konuşmasında AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kaşıkoğlu, açılım,terör konularına değindi ve bu konularla ilgili CHP ve MHP'ye yüklendi. Kaşıkoğlu'nun konuşmasının ardından Milletvekili Celal Erbay, herkesin bayramını kutladı.