Büyük Birlik Partisi'nin gençlik yapılanması olarak bilinen Alperen Ocakları'nın Başkan ve üyeleri BBP'nin Cumhurbaşkanı seçiminde Muhalefetin Çatı Adayını destekleme kararı almasını protesto ederek, tepkilerini Ak Parti'ye geçerek gösterdiler. 40 kişilik liste ile birlikte AK Parti’ye geçen Alperen Ocakları Düzce Şube Başkanı Salim Gedik yaptığı konuşmada, BBP Genel Başkanı Destici'ye yüklendi.


Gedik, “ Ülke sevdası ile yanıp tutuşan Alperenlerin Marksist, Leninist, komünist, sosyalist İşçi Partisi ve bunların başını çeken CHP ile aynı safta olması hayal bile edilemezken, BBP’nin Genel Başkanı Mustafa Destici’nin bu kirli ittifaka ortak olma gayretine sessiz kalamazdık “ dedi.


ALPEREN’DEN YALANLAMA


Konu üzerine açıklama Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Düzce Sorumlusu Bayram Bilgin’den geldi. Bilgin, Ak Parti Hükümetine çıkışlarını sürdüren Büyük Birlik Partisi'nin ve Alperen Ocakları'nın temiz ve pak adını ve itibarını gözden düşürmek için her tülü rezillikler sahneye konmaya çalışıldığını öne sürdü.


HİÇBİR ALAKAMIZ YOK


Bilgin, Ak Parti’ye geçişleri şu şekilde yalanladı: “Bizim yan kuruluşumuz olan ALPEREN OCAKLARI EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI'nın Düzce'de şubesi yoktur. AKP'ye geçtiği iddia edilen kişilerin ne partimizle ne de Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile resmi bir bağı yoktur. Geçtiğimiz yerel seçim sonrasında da Düzce'de Alperen Ocaklarına mensup olduğunu iddia eden 140 kişilik hayali bir grup sözde imza kampanyası başlatmışlardı!.. Bu tutmayınca bu kez de Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi aynı tiyatro oyunu sahnelenmeye çalışılmıştır. Gerek BBP ve Alperen Ocakları Camiasında gerekse Ülkü Ocakları camiasında algı mühendisliğine ve operasyonlara girişen AKP'nin farklı bahanelerle ve farklı isimler adı altında ortalığa dökmeye başladığı; ne idüğü belirsiz, bir yerlere yanaşmak, yamanmak ve nemalanmak için tekrar piyasaya sürülen kişilerle ve guruplarla hiç bir alakamız yoktur...


KARIN AĞRILARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ!


“Her seçim öncesi ve sonrası camialarımızda bu fitne ateşini yakmaya çalışanların kendi elleriyle yaktıkları fitne ateşine odun taşıması nafile bir çabadır.” Diyen Bilgin; “ Biz onların dertlerini ve karın ağrılarını çok iyi biliyoruz! İstedikleri kadar Truva atı ve Brütüs olmayı midesi ve vicdani kaldıran yağlı kemik peşinde koşan insanları günü birlik kullansınlar; hakikatlerle ihlâsımızla, soğukkanlılığımızla ve birilerini miting meydanlarında çıldırtacak ve kapalı kapılar ardında tuzak kurdurtacak kadar ürküten güçlü bir özgül ağırlığımızla başa çıkamayacaklardır!” dedi


Bilgin “partimiz ve alperen ocaklarıyla hiç bir bağı olmayan insanları geçici süreyle kendilerinin desteklendiklerini ima etmek için algı oluşturma faaliyetleri hem figüranlar hem de kendileri için sonucu olmayacak nafile işlerdir” şeklinde sonlandırdı.