Açıkladığı İsmail Bayrak'la Merkez'den yerel seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi yerel seçimler için aday açıklamaya devam ediyor. Parti bugünde Cumayeri Belediye Başkan adayını açıkladı. BBP'nin Cumayeri Başkan adayı İnşaat Mühendisi Birol Güzel oldu. Güzel, Cumayeri'ni iyi bildiğini ve ilçenin sorunlarını yerinde incelediğini belirterek, “Bende yerel seçimlerde yerimi almak istedim. Cumayeri'nde yaşayan biri olarak ilçenin sorunlarını biliyorum. Sorunlar için projeler de üretiyoruz.” şeklinde konuştu.

Partinin Düzce Belediyesi Başkan adayı İsmail Bayrak'ta seçimler için her bölge de ciddi adaylarla seçimlere hazırlandıklarını söyleyerek “Seçimler için aday açıklamaya devam ediyoruz. Adaylarımızın bu işten anlının akıyla çıkacağına inancımız sonsuz. Projelerimizle, adaylarımızla yerel seçimlere tam anlamıyla hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

1979 yılında Cumayeri'nde doğan Birol Güzel, 2002 yılında Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunu. Güzel, 2006-2008 yılları arasında Cumayeri Belediyesi'nde imar danışmanlığı, 2007 yılında Çilimli Kaymakamlığında, 2007-2008 yılları arasında Cumayeri Kaymakamlığında görev yaptı.