İki dönem Akçakoca Belediye başkanlığı yapan ve bir süredir siyasi kulislerde AK Parti’den aday olacağı konuşulan Erol Solak sade bir törenle AK Parti İlçe Başkanlığı'nda üyelik başvuru formunu imzalayarak resmen AK Partili oldu.

İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada; "1994-2002 yılları arasında iki dönem Akçakoca Belediye Başkanlığı yapan 2002 genel seçimlerinde Anavatan Partisi'nden Düzce 1. sıra Milletvekili Adayı olan Sayın Erol Solak siyasi ve hukuki işlerden sorumlu ilçe Başkan Yardımcımız Burçin Sarıcan’ın hazır bulunduğu sade bir törenle AK Parti saflarına katılarak üye oldu." denildi.

Üyelik başvurusu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Eski Başkanlardan Erol Solak, "Son günlerde sürekli olarak AK Parti’ye üyeliğim sorgulanır oldu. Yeni yönetim ile görüş ve olaylara bakışımız, değerlendirmelerimizde paralellik ve uyum var olduğunu gördüm. Partiye katılmam taleplerini de değerlendirerek üyelik formunu doldurarak başvurumu yaptım. Üyeliğim başkan adayı ben olacağım anlamı taşımaz. Ancak siyaset dünyasında neyin ne zaman olacağını öngörmek biraz zordur. Zaman içerisinde gelişmelerin nasıl sonlanacağını birlikte göreceğiz." dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER