Ak Parti tarafından geçtiğimiz günlerde ilçe adayları açıklanmış ama açıklama içerisinde belde adayları yer almamıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, belde adaylarının haftaya açıklanacağını söyledi. Arslan, “İlçe adaylarını açıkladık. Belediye Başkan adayı da salı ya da çarşamba günü açıklanacak. Belde adayları ise parti il teşkilatının yapacağı değerlendirmeler sonucunda Genel Merkez'e iletilecek. Merkez de bu adayları değerlendirdikten sonra haftaya adayların kim olduğu açıklanacak.” dedi.

“Çilimli için değerlendirme devam ediyor.”

Çilimli Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından aday konusunda ilçe teşkilatı ve vatandaşlardan itirazlar gelmişti. Bu konuya da değinen Arslan. “İlçe de yapılan halk oylamaları sadece bir mahalle de yapılmıştı. İlçe teşkilatı ve diğer mahalle sakinlerinden de bu noktada itiraz geldi. Bu nedenle diğer mahalleler içinde çalışmalar yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Dün yapılan TSO seçimlerine de değinen Arslan, “Burada barış içerisinde bir seçim yapıldı. Kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum. Kavga ve tartışma olmadan seçimi sonlandırdık. Önemli olan yapılacak işlerdir. Seçilen arkadaşların da bunu yapacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.