Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Serpil Yılmaz’ı makamında ağırlayarak yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; ziyarette, Düzce’nin gelişmesine katkı sağlayan önemli tesislerin yapılmasına öncelik verdiklerini kaydeden Özlü, AK Parti MKYK üyesi Serpil Yılmaz’a yapılan bazı tesis ve projelerin Düzce’nin sosyo-ekonomik yapısını olumlu yönde değiştireceğini bildirdi.

Açıklamada, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz’ın, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ve AK Parti teşkilat üyeleriyle birlikte ilk olarak Konuralp’te belediyenin yapmakta olduğu kazı çalışmaların yerinde incelediği aktarıldı. Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosu’nun gün ışığına çıkarılma çalışmalarını takdir ettiği ifade edilen Yılmaz’ın burada arkeologlardan bilgi aldığı kaydedildi.

Özlü ve ekibine teşekkür etti

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman eşliğinde MKYK üyesi Serpil Yılmaz’ın incelemelerinin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi ve ardından da Düzce Katı Atık Entegre Tesisi ile devam ettiği belirtildi.

MKYK üyesi Serpil Yılmaz’ın temasları sonucunda yaptığı değerlendirmede ise Düzce’nin kendi ölçeğindeki iller arasında tesisleşme ve modernleşme açısından ileride olduğunu kaydederek Başkan Dr. Faruk Özlü ve ekibine teşekkür ettiği ifade edildi.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz’ın, son olarak Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’ni ziyaretinin ardından Düzce’den ayrıldığı bildirildi.