Ak Parti’de aday adaylığı başvuruları sürüyor. 7 Haziran’da Düzce’nin milletvekili olan Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir birlik ve beraberliklerini kamuoyuna göstermek için aday adaylığı başvurularını beraber yaptı. Parti binasında yapılan toplantıya Çilimli, Kaynaşlı ve Gümüşova Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

KESKİN: ÜLKE MENFAATLERİ İÇİN SEÇİM KARARI ALINDI
Milletvekillerinin başvuruları öncesi Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin konuştu. Keskin, Milletvekillerinin aday adaylık başvurularının hayırlı olması temennisinde bulundu.”7 Haziran’daki seçimlerden hükümet anlamında bir sonuç çıkmamıştır. Partimiz hükümet kurma çalışmalarında elinden gelen gayreti göstermiştir. Ülke menfaatlerini gözetecek bir hükümet kurmaya hiçbir siyasi parti yanaşmamıştır. Ülkemize hizmet etmek adına ülkemizin milli menfaatlerini korumak adına Sayın Cumhurbaşkanımız seçim kararı almıştır. Türkiye’nin büyümesi adına Ak Parti üzerine düşeni yapmıştır. Seçim çalışmalarımıza Başbakan’ımızın öncülüğünde start verdik. Milletvekillerimizin aday adaylık başvuruları hayırlı olsun. 7 Haziran’dan itibaren kendilerinin kısa sürede Düzce için ciddi çalışmaları oldu.”

ÖZLÜ: ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEK İÇİN ADAYIZ
Milletvekili Faruk Özlü, konuşmasında aday adaylığına neden başvurdukları üzerinde durdu. “Düzce milletvekilleri olarak görev yaptığımız süre içerisinde hızlı bir çalışma süreci başlattık. İstişare toplantıları yaptık. Ankara’da temaslarda bulunduk. Bu sürede parti teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte işbirliği ile koordinasyonlu şekilde çalıştık. Bu ortamı devam ettirmek başladığımız faaliyetleri sonuçlandırmak, Düzce’yi Türkiye’nin gelişmiş ilk 10 ili içerisine sokmak için 1 Kasım’da tekrarlanacak seçimlerde aday adayı olmaya karar verdik.”


ARSLAN: MİLLETİMİZİN SADECE SEÇİM DÖNEMİNDE DEĞİL HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ
Milletvekili Fevai Arslan, Düzce’nin sadece seçim döneminde değil her zaman hizmetinde olduklarını göstermek için yola çıktıklarını söyledi. Arslan, “Bu seçim döneminde de yakaladığımız uyumu, trendi Düzce’nin imarında iskanında ve her alanındaki çalışmalarında iyi bir ivme yakalandık. Bu hızı kaybetmemek adına, Düzce adına, siyasetimiz adına yeniden hep beraber üç milletvekili olarak yola çıktık. Birlik ve beraberliğimizi göstermek adına aynı anda müracaat etmeye karar verdik. Taşın altına elimizi de gövdemizi de koymaya hazırız. Düzce’nin sadece seçim döneminde değil her zaman hizmetinde olduğumuzu göstermek için yola çıktık.” dedi.


KEŞİR: 'AĞZIMIZDAKİNİ KIRALIM’ DİYEREK HAREKET ETTİK
Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce’nin kazanımlar elde etmesi için çalışmaya gayret gösterdiklerini belirtti. ”Biz kısa süre içerisinde tüm teşkilat mensupları olarak Düzce için deyim yerindeyse ‘Ağzımızdakini kıralım’ diyerek hareket ettik. Milletvekilliği kampanya döneminde taahhüt ettiysek şuan üzerimizde bulunan milletvekili sıfatıyla elimizden geleni yapalım istedik. Şehrimiz için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Önceliğimiz Düzce’nin ve Türkiye’nin kazanmasıdır. Hem milletvekili sıfatıyla milletimiz için koşturmaya devam edeceğiz hem de bir aday olarak devam edeceğiz. Düzceli hemşerimize güveniyorum.”

KESKİN’DEN KEŞİR’E: FOTOĞRAFIMIZ OLACAK
Açıklamaların ardından milletvekilleri başvuru dosyalarını İl Başkanı Keskin’e teslim etti. Keskin’in  Keşir’in dosyasını teslim aldığı sırada ‘Sayın vekilim sizinle 7 Haziran seçimi sürecinde fotoğrafımız yoktu, şimdi olacak.’ Demesi salondakileri güldürdü. Basın açıklaması toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber:Y.SEVER