AK Parti Düzce Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış 29 Mart Yerel Seçimlerinde Akçakoca Belediye Başkanlığına seçilen Fikret Albayrak’ı parti yöneticileri ile birlikte Belediye binasında ziyaret ederek kutladı. Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncer ‘in de hazır bulunduğu kutlama ziyaretine Belediye Meclis üyeleri de katıldılar.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı seçimleri kazanmasından dolayı tebrik eden Milletvekili Yaşar Yakış, “ İktidarın bütün imkanlarından yararlanma konusunda bir tereddütünüz olmasın. Başbakanımızın bu konuda kesin talimatları var. Çalışan ve üreten başkanlarımız parti ayrımı gözetmeksizin hatta partili olmayan başkanlıklar daha çok desteklenecektir demiştir. Biz sizlerin önünü her zaman açacak ve çalışmalarınızı destekleyecek ve Akçakoca’nın kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Kaymakamımızın bugüne değin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına ilaveten hazırladığı önemli projelerinin olduğunu biliyorum. Deneyiminden ve bilgi birikiminden yararlanarak yapacağınız iş birlikteliğinin Akçakoca’ya çok şeyler katacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Fikret Albayrak ise ”İki seçimdir Sayın Çiloğlu ile bir yarışın içinde olduk. Halkımız görevi önce ona bu kez de bana verdi .Partili bir başkan anlayışıyla değil, tüm Akçakoca’yı içine alan bir çalışma anlayışıyla hareket edeceğim. Merkezi yönetim kadroları,Üniversite, Siyasi otoriteler ve Sivil Toplum Örgütleri ile müşterek bir çalışma ortamı yaratacağım. Katılımcı ve paylaşımcı bir yöntem uygulayacağız. Ayrıca sizin her türlü çalışmalarda bilgi birikiminizden ve önerilerinizden yararlanmak isteriz. Bu ziyaretinizle bize moral ve güç verdiniz teşekkür ederim” dedi.