Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren ve “Üretken Belediyecilik” sloganı ile Düzceliler’e proje ve yapacağı çalışmaları anlatmaya devam ediyor.

Bıyık, dün akşam Hamidiye Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. İlk olarak mahallede bulunan bir evi ziyaret ederek sakinlere projeleri hakkında bilgiler verdi.



“Ekip arkadaşlarımız ile mesai saati gözetmek sizin çalışacağız”
Erkekler ve kadınlara iki farklı evde seslenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Bizler Düzce’yi üretken belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Düzce’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına ekip arkadaşlarımız ile mesai saati gözetmek sizin çalışacağız. Düzce’yi sizlerle birlikte yöneteceğiz. 7’den 70’e hitap edecek şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz. Bayanlarımıza yönelik olarak çeşitli projelerimiz mevcut” ifadesinde bulundu.  



Konuşmasının sonunda 1 Nisanın doğum günü olduğunu hatırlatan Bıyık, Düzcelilerden doğum günü hediyesi olarak oy istedi.

Kahvehaneleri ziyaret etti
Ev ziyaretlerinin ardından Hamidiye Mahallesinde bulunan kahvehanelerde mahalle sakinlerine seslenen Bıyık’ı burada da geniş bir kitle dinledi. Okey oynayanların masasına selamlaşmak amacıyla giden Bıyık’ın oyunda çektiği taşın ‘okey’ çıkması yüzlerde tebessüme neden oldu.



Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bıyık, bu ilgiye laik olabilmek adına var gücüyle çalışacağının altını çizdi.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ