'Kaşıkoğlu, yaptığımız çalışmaları incelememiş herhalde.”

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun muhalefetle ilgili yaptığı açıklamalara muhalefetten tepki gelmeye başladı. Yapılan açılamalara tepki gösteren CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, üzerlerine düşeni en iyi şekilde yaptıklarına inandıklarını belirterek “Kaşıkoğlu yaptığımız çalışmaları incelememiş herhelde” dedi ve Kaşıkoğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Yaptığı açıklamada geçmişe de değinen Tozan, geçmişte Düzce'de yapılanlar, turizm ve sorunlar kapsamında birçok önerge hazırladıklarını belirtti.

Kurugöl konusunda birçok yanlışlık ve usülsüzlük yapıldığını belirten Tozan, Kurugöl'deki yaban hayatının yok sayıldığını, Düzce'nin Abant'ı olacak bir yerde atık arıtılmasının yanlış olduğunu söyledi. YEYPAŞ ve OSB'den de bahseden Tozan, buralarda yolsuzluk yapıldığını ve Ticaret Bakanlığı'ndan yapılmamış yolların parasının alındığını ifade etti.

'Teşvik Düzce'ye bir şey getirmedi.'

Teşviğin Düzce'ye bir katkısı olmadığını düşündüğünü de dile getiren Tozan, OSB'de fabrikaların vasıflı eleman aldığını ve bunun için Düzce'de ki işsizlere kurslar verilerek hem dışarıdan gelen göçleri engelleneceğini hem de Düzce'ye istihdam sağlanacağını söyledi. İkinci teşviğin Düzce'yi teğet geçtiğini de belirten Tozan, İstanbulla aynı kefeye konulmalarının yanlış olduğunu bunun da Milletvekillerinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.