Milliyetçi heraket partisinde yaklaşmakta olan il kongresinde iki liste mücadele edecek. Yeniden il başkanlığına aday olan ve seçimlere hazırlanan Kenan Ilgaz öncelikle herkesi, bayramın ikinci günü saat 13 de partide yapılacak bayramlaşma törenine davet etti. İl başkanlığı seçimi ile ilgili olarakta Rakiplerinin dışardan katılanlarla liste yapmaya çalıştığını söyleyen Ilgaz ”biz herkesi kucaklamak istiyoruz.Benim listemde bu güne kadar değişik partilerde yer almış kişilere yer bulunmamaktadır daha açık şekilde ifade etmek gerekirse siyasette yıpranmamış kişilerle ben yoluma devam edeceğim.“dedi.

Milliyetçi hareket partisinin kuralları bulunduğunu,bu kurallara herkesin uyması gerekliliğinide vurgulayan Ilgaz, partimizin kurullarına uyacak ve bunları benimseyecek ,kendi çıkarlarını parti çıkarlarının önüne geçirmeyecek kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Seçimlerden sonrada partimiz genel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanacaktır”dedi.


Milliyetçi hareket partisinde yeniden il başkanı adayı olan Kenan Ilgaz il seçimleri konusunda rahat olduğunu net olarak ifade ederek vurguladı