AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı başladı. Partinin Bolu İl Başkanlığı 11 Mart’ta 6. Olağan Kongresini yapacak.
 
Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kongrenin en önemli katılımcısı ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Kongreye ayrıca Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Siyasi Hukuk İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Mahir Ünal, Ravza Kavakçı ve Mehmet Muş da katılacak.
 
CUMHURBAŞKANI, BAKANLAR HEPSİ ORADA OLACAK
Partinin önce istifa eden ardından Erdoğan tarafından yeniden göreve atanan Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, tüm halkı 11 Mart Pazar günü Karaçayır Spor salonu’nda yapılacak olan kongreye davet etti. Doğanay, “Pazar günü, Karaçayır Spor Salonunda yapılacak olan İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını, şahsım, teşkilatım ve Bolulu hemşehrilerim adına temenni ederim. 9 yıllık aradan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ve güçlü bir kadroyla beraber kongre sürecini gerçekleştireceğiz. Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, Siyasi Hukuk İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Mahir Ünal, Ravza Kavakçı ve Mehmet Muş. Bunlar genel başkan yardımcısı olarak katılıyorlar. Bununla birlikte kongremize katılacak olan Bakanlarımız da olacak. 11 Mart Pazar günü tüm Bolulu hemşerilerimizin hepsini Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı kongreye davet ediyoruz. Özellikle belirtmek istiyoruz” dedi.
 
Bolu’da yapılacak olan kongre miting düzenlenecek. Miting, saat 12:00’de olacak.

Haber: A. SARI