BU SALDIRI MİLLETİN BİRLİĞİNE YAPILDI

Son günlerde terör örgütü mensuplarınca sivil vatandaşlara ve güvenlik güçlerine yapılan saldırılara tepki yağıyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, mesajında "Bu alçakça saldırıyı yapan teröristler, milli değer, anane, kültür ve ahlaktan hiçbir şekilde nasiplenmediğini göstermektedir." ifadesini kullandı.

Gaziantep'teki terör saldırısına lanet yağdı. Devletin zirvesinden vatandaşlara kadar tüm Türkiye, teröre öfke kustu. Son olarak 54 kişiyi hayatta koparan canlı bomba saldırısının ardından yayımlanan mesajlarda, günün birlik ve beraberlik günü olduğu ve yediden yetmişe herkesin terörün karşısında durduğu vurgulandı.

"BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de Gaziantep'te bir düğüne yapılan canlı bomba saldırısını kınadı. İl Başkanı Keskin mesajında, "Yedi düvel bir araya gelip saldırsanız da başaramayacaksınız. Bizi bölemeyeceksiniz. Allah'ın izniyle bu milletin imanından ve kararlılığından hiçbir şeyi kaybetmediğini 15 Temmuz gecesi tüm hainlere bu millet gösterdi ve göstermeye devam edecek. Bu alçakça saldırıyı yapan teröristler, milli değer, anane, kültür ve ahlaktan hiçbir şekilde nasiplenmediğini göstermektedir. Gaziantep’te yaşanan insanlık dışı terör saldırısının acı ve üzüntüsünü yürekten yaşarken sivil ve masum insanları hedef alan, bir düğün alanını kana bulayacak kadar gözü dönmüş teröristlerin bu alçakça saldırı milletimizin birlik ve beraberliğine yapılmış saldırılar olarak değerlendiriyorum. Ancak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu terörist faaliyetlerin üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz, milletimiz ile birlikte hiç olmadığı kadar kudretli ve büyüktür. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve metanet, yaralılara acil şifalar dilerim.” ifadelerinde bulundu.

Haber: C. ÜSTÜNER