Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Düzce’nin ve Düzceliler’in sorunlarını kürsüde dile getiren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, il genelindeki yatırım ve projelerle ilgili Ankara bürokrasisiyle yaptığı görüşmeleri de sürdürüyor.

Vekil Yılmaz, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyarette ilçelerde yürütülen projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak Bakan Kurum’dan destek istendi.

YILMAZ, KURUM’A TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vekil Yılmaz, “Sayın Bakanımıza Düzcemiz adına bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

KOLOĞLU: “BAKAN KURUM’A VERDİĞİ DESTEKTEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜRLER”

Cumayeri Belediye Başkanı Koloğlu da ilçeye değer katacak projelerle ilgili verimli bir görüşme olduğunu belirterek, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a Millet Bahçesi ve Mesire Alanları projemize verdikleri destekten dolayı şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Cumayeri için çalışıyoruz.” mesajı paylaştı.

ÇAM: “HAYAT DURUR HİZMET DURMAZ”

Uzun süredir yeni tip koronavirüs nedeniyle tedavi gören Yığılca Belediye Başkanı da taburcu olmasının ardından görevine döndü. Bakan Kurum ziyaretiyle ilgili, “Hayat durur hizmet durmaz. Bugün taburcu olur olmaz, meclise Düzce Milletvekilimiz Sayın Ümit Yılmaz'ı ziyarette bulunduk daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a ilçelerimizin sorunlarını ve taleplerini ilettik. Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a nazik kabullerinden dolayı şahsım ilçem adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından hastalığı nedeniyle 67 gündür Yığılca ve Yığılca halkından uzak kalan Çam, Düzce’ye döndü. Başkan Çam’ı Yığılca halkı ilçe girişinde konvoy yaparak karşıladı.

HABER: Mehmet GÜNESEN