MHP Düzce İl Genel Meclisi Üyeliğinden istifa edeceğini söyleyen Murat Çağlar, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu tarafından MHP Düzce İl Genel Meclis grubundan çıkartıldı ve komisyonlardaki tüm görevlerinden uzaklaştırıldı. MHP’den atılan Çağlar, bundan sonra bağımsız olarak Gümüşova Meclis Üyeliğine devam edecek. Murat Çağlar’ın MHP Meclis Grubundan atılmasının ardından MHP’nin İl Genel Meclisi’ndeki sandalye sayısı 5’e düştü.

Caboğlu: “Çağlar partimizden uzaklaştırıldı”

Konu ile ilgili ilk açıklamayı Öncü Haber mikrofonuna yapan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu,  “Murat çağlar, Milliyetçi Hareket Partisi meclis grubundan çıkarılmıştır. MHP’nin İl Genel Meclisi üyesi değildir. Bunu kendisine sorsanız daha isabetli olur. Bazı duyumlar aldık. Şu anda bize parti düzeyinde kendisinden ulaşan istifa talebi veya herhangi bir şey yok. Bu duyumlar üzerine İl Genel Meclisi MHP grubundan ve MHP adına olan bütün komisyonlardan uzaklaştırılmıştır. Parti dokusundan uzaklaştırıldı” diye konuştu.

Çağlar: “İl Başkanıyla görüşmedim, olaydan haberim yok!”

Öncü Haber muhabirinin ulaştığı Gümüşova İl Genel Meclis Üyesi Murat Çağlar ise, MHP’den atıldığından haberinin olmadığını belirterek, kendisinin istifa sürecinin devam ettiğini belirtti.

HABER: Savaş ARI