MHP'nin dün yapılan kongresinin ardından göreve seçilen yeni Merkez ilçe başkanı Taner Çakır, yapacağı çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Amaçlarının çok büyük hizmetlere imza atmak olduğunu söyleyen Çakır, mazbatayı aldıktan sonra kendi oluşturmuş oldukları yönetim kurulunu bir araya toplayarak yapacak oldukları çalışmaları birlikte karar vereceklerini söyleyerek çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.
Çakır “ geçen yıl il ve ilçe yönetiminin çok ciddi ortak, planlı çalışmasının sayesinde güzel bir seçim atlattık. Güçlü bir kadro ile göreve geldik. önümüdeki genel seçimlere daha iyi hazırlanacağız inşalah bir ya da birden fazla milletvekili çıkaracağız.” şeklinde konuştu.


Yapılan MHP kongresinde yaşanan tatsızlıklarıda değerlendiren Çakır” biz parti içinde bölünme olduğu düşünmüyoruz demokratik bir parti olduğumuz için arkadaşlarımızın bir kısmı duygularını ifade etmeye çalışmışlardır, bu olan şeyler parti içinde bölünmeye yol açmayacaktır hatta parti içinde daha iyi ilişkilerin kurulmasına, daha sıkı daha birlikçi beraberlikçi olacağını düşünüyorum. Kimse ile aramızda dargınlık olmayacaktır.dedi


Siyaset yapmak isteyen herkesi Parti çatımız altında toplanmaya davet ediyorum diyen Çakır, vatandaşlardan aldığımız destekler sayesinde görevimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Bunuda taahhüt ediyoruz” şeklinde konuştu.