AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,  "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" projesi kapsamında, "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali" adı altındaki 81 ildeki kadınlarla buluşma programlarına devam ediyor.

Program kapsamında kalabalık bir heyetle dün Rize’nin Güneysu ilçesine giden Keşir, bugün sabahın erken saatlerinde çay hasadı yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların hediye ettiği Rize’nin yöresel şalını takan Keşir, çay hasadına katıldı. Çay toplayan Keşir’in bir hayli keyifli olduğu gözlendi. Çay üreticilerinin sorunları hakkında bilgi alan Keşir, AK Parti döneminde tarıma ve çiftçiye verilen desteklerden bahsetti.

Keşir, bugün devam ettiği Rize Programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da memleketi olan Güneysu ilçesinde kadın çalışanların yoğun olduğu işletmeleri ziyaret ederek programına devam edecek. Kadına odaklanan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basınla da bir araya gelmesi beklenen Keşir, aynı zamanda Karadenizli kadınların beklentileri ve taleplerini dinleyecek. Daha sonra ev ekonomisine katkıda bulunan kadın kooperatiflerinin el emeği ürünlerini sergiledikleri stantlara ziyaretlerde bulunacak olan Keşir’in, Rize’nin ardından, Trabzon’a geçerek “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programına devam edeceği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI