Yerel seçimler için partilerin hazırlık süreçleri devam ederken AK Parti de bugün düzenlenen programla seçimlere girecek Merkez ve ilçe adaylarını kamuoyuna tanıttı. Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'te katıldı.

Programda açıklamalarda bulunan Çelik, ülke gündemine ve parti olarak yaptıkları hizmetlere değindi. AK Parti döneminde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Çelik, ekonomik krizle ilgili olarak “Tüm dünya ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler yaşarken biz krizin etkilerini yardımlaşma ile dayanışma ile az bir zararla atlatıyoruz. İşte bu dönemde birlik olup krizden kurtulabiliriz. İyi ki AK Parti var. Yoksa ülkenin durumu çok vahim olurdu.” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay da parti olarak yola devam etme zamanı olduğunu belirterek, “ilk dönem başarılı çalışmalara imza attık. Bu dönem içerisinde başarılı olan arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Başarılı çalışmalara devam edebilmek için var gücümüzle bütün olanaklarımızla çalışacağız.” dedi.

Amaçlarının yakalanan başarıyı arttırmak olduğunu belirten AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da “Bazılara ellerine aldıkları bayrakla yola devam edecek. Bazıları ise bayrağı bir başka arkadaşa teslim edecek. Ancak yakaladığımız başarıya, çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yapılan çalışmalardan bahseden AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ise “Düzce için başarılı çalışmalara imza attık. Amacımız aldığımız görevi en iyi şekilde devam ettirmek. Bundan sonra da bize verilen görevleri başarıyla sürdüreceğiz. Her şey daha iyiyi yakalayabilmek için.” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, Kaynaşlı İlçe Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz, Cumayeri İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Koloğlu, Çilimli Belediye Başkan adayı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkan adayı Muharrem Tozan, Akçakoca Belediye Başkan adayı Nazmi Çiloğlu, Gölyaka Belediye Başkan adayı Nihat Çelik ve Yığılca Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sezgin kamuoyuna tanıtıldı.