Cumhuriyet Halk Partisi Düzce teşkilatı her bayram olduğu gibi, bu gün parti il binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları, geçmiş dönem il-ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, delegeler gençlik kolları ve parti üyeleri katıldı.

Merkez ilçe başkanının konuşması ile başlayan törende başkan Aleaddin Duran, seçime yönelik çalışmalar hakkında konuştu. Duran, ’’Çok zor günlerde dayatma bir seçime gitmek durumunda kaldık. Bizler ülkemizin refaha kavuşabilmesi için motivasyonumuzu bozmadan bu dayatma seçimden başarı ile çıkacağız. Haftalardır yaptığımız toplantılardan son derece olumlu sonuçlar almış bulunmaktayız. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız, il ve ilçe başkanları ve partimizin duayenlerinin bir araya gelmesi ile seçim haritamızı bizler çizmiş bulunmaktayız.’’ dedi.

Ardından CHP İl başkanı Mustafa İzgin yaptığı konuşmasında’ ’Son aylarda büyük acılar çektik, büyük fedakârlıklar yapmak zorunda kaldık. Artık bunlara son vermenin barış ve kardeşlik için beraberce yaşayacaksak, yapmamız gereken CHP’yi iktidara taşımaktır. Dini kullanarak halkı yanıltılmaya, kandırılmaya çalışılmaktadır. Manevi duygular istismar edilmektedir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer ibadeti Allah için yaparız, siyaset için değil. ’diyerek sözlerine devam etti.

İl başkanının ardından kürsüye konuşmasını yapmak üzere, 3.sıra milletvekili adayı Abdullah Şahin çıktı. Şahin’ ’Yeni bir yapılaşma ile yeni bir enerji ile yola çıkıyoruz. Artık finale gelmiş bulunmaktayız. Her zamankinden daha fazla ulusal barışa ihtiyacımız vardır. Bizler bu amaç için, bu gün hepimiz bir yumruk olduk. Bizler Ankara’ya 1 değil 2 Milletvekili göndereceğiz. Kaybettirilen o güzel duyguları yaşatmaya huzurlarınızda söz veriyoruz. ’dedi.
Şahin’in ardından söz alan 2.sıra Adayı Zekeriya Yanmaz, CHP’nin Akçakoca’da oyları ikiye katlayacaklarını 1.sıra Adayı Teber ise Ak Partililerin hala kendilerini iktidarda zannettiklerini söyledi. 

Haber:Y.SEVER