2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel ve Kasım ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP Düzce İl Başkanlığı’nda seçim startı verildi. CHP Meclis Üyesi ve Düzce Sorumlusu Emine Gülizar Emecan ile Denizli Milletvekili Melike Basmacı partililerle bir araya geldi.

“Bu sefer Düzce’de çok farklı sonuç alacağız”
Parti il binasını ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan CHP Meclis Üyesi ve Düzce Sorumlusu Emine Gülizar Emecan, “Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Düzce’ye geldik ve burada da seçim startı veriyoruz. Artık bizi burada daha fazla göreceksiniz. 2019 yılında yapılacak yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Düzce’den çok farklı sonuç alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.



“Medeniyeti yok eden bir zihniyetle karşı karşıyayız”
Ülkenin şuan vahim bir durumda olduğunu dile getiren CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ise yaptığı açıklamada, “Ülkenin her yerinde hüzün, gözyaşı var. Cumhuriyeti, medeniyeti yok eden bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bu zamana kadar 21 şeker fabrikasını ziyarette bulunduk. Ziyaretler sırasında bir kadın burada dedesinin, babasının, kocasının çalıştığını söyledi. Bu fabrikalar kapatılırsa bu insanlar neyle geçinecek bilmiyoruz” dedi.



“Artık çalışmaları yakından takip edecekler”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan ise, “Misafirlerimiz Düzce’ye ilk defa geldiler. Burada 2019 seçimleri öncesinde incelemelerde bulunmak için bulunuyorlar. Bundan sonra da sürekli Düzce’ye gelerek seçim çalışmalarını yakından takip edecekler” ifadelerini kullandı.



Haber: M.AYDIN