Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, Düzce’nin sorunlarını belirlemek için internet sitesi oluşturdu. ‘konusduzce.org’ adıyla açılan internet sitesiyle vatandaşlardan Düzce’yle ilgili sorunları siteye yazmaları istendi. Hazırlanan internet sitesinin tanıtımında sitede hem sosyal medya hem de basın kuruluşlarında yer alan haberlere yer verilerek bir bilgi bankası oluşturulduğu belirtildi. 

Açıklamayı yapan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, ilk olarak Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş yıldönümü etkinlikleri üzerinden AK Parti'yi eleştirdi. Tozan “AK Parti Osmanlı’yı tanıtma amaçlı toplantılar düzenliyor. Gençlerle sinemada film izliyorlar, mehter gösterileri yapıyorlar. Demek ki Düzce’nin sorunlarından bihaber anlayışla devam ediyorlar. Biz AK Parti İl Başkanlığını uyanıp sorunlara dahil olup çözüm noktasında harekete geçmesini bekliyoruz.” dedi.

“Hiçbir sorununu çözmediler”

Daha sonra toplantının konusu olan uygulama hakkında açıklamalarda bulunan Tozan, Düzce’nin önemli sorunları olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu: “AK Parti uyuyor. Düzce’nin hiçbir sorununu çözmediler. Çözmek gibi bir niyetleri de yok. Muhalefet partisi olarak görev bize düştü. Bugünden itibaren sorunları sitemiz aracılığıyla takip ederek gruplandıracağız. Sorunları bir ay sonra basın mensuplarıyla paylaşarak değerlendireceğiz. En önemli sorunda başlayarak sorunları sıralayacağız. Daha sonra elde ettiğimiz değerleri çözüm önerileriyle birlik AK Parti İl Başkanlığına, Düzce Belediyesi’ne ve gerekli gördüğümüz sorunları da TBMM’ye taşıyarak iktidarı bu sorunların çözümüne yönlendirerek Düzce’ye hizmet etmek istiyoruz. En büyük ricamız, siteyi sayfalarına eklemenizdir.”

Ardından sözü alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Bilişim Sorumlusu Umut Kurt, ‘konusduzce.org’ sitesi hakkında bilgi verdi. Kurt, “Sitemizin iki ayağı olacak. Birincisi siteye yazılmış olan sorunları herkes görebilecek. İkincisi ise dilerlerse sorun bildirebilecekleri bir alan olacak. Kişi dilerse adı soyadıyla bilgileri paylaşabilir dilerse de bir rumuz kullanarak da sorun bildirebilir. Sitede yayınlanan sorunlar ekranda kalacak. İnsanlar siteye girdiğinde sorunları görecek. Site, bugün itibariyle aktif oldu. halkımızı sitemize sorunları aktarmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Bilişim Sorumlusu Umut Kurt tarafından sitenin tanıtım sunumuyla son buldu.

Haber:Y.SEVER