Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü İlçe Örgütü Başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantının ana gündem maddesi, 1 Kasım Erken Seçime yönelik izlenecek yol ve atılacak adımlar oldu. Toplantıya İl Başkanı Mustafa İzgin, Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, İlçe Örgüt Başkanları 2.sıra Milletvekili Aday Adayı Zekeriya Yanmaz ve 3.sıra Aday Adayı Abdullah Şahin katıldı.
Başkan İzgin, 1 Kasım Erken Seçimlerini Dayatma Seçimi olarak ifade ederek bir değerlendirme yaptı. “İlçe Örgüt Başkanlarımızla bir koordinasyon toplantısı düzenliyoruz. Dolu dolu çalışmak ve en iyi performansı alarak Düzce’de milletvekili çıkartmak için çalışmalara başladık. Biz diğer partilerden daha öndeyiz, adaylarımız belli. Parti içi hiçbir çekişmemiz yok. Bunu da fırsata çevirmek için erkenden başladık. Hayırlısıyla Düzce’den milletvekilleri çıkartacağız.”
Toplantı basına kapalı devam etti.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ANKARA'DA
Öte yandan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Ankara Genel Merkezde 81 ilden gelen Gençlik Kolları Başkanı ile bir araya geldi. Düzce Gençlik Kolları il Başkanı Emrah İlhan’da Düzce’yi temsilen Ankara’daydı.
Yapılan toplantının amacı 1 Kasım seçimlerinde gençlerde örgütsel kampanyalarla ilgili son durumlar, kendi bulundukları illerdeki gençlik örgütlenmeleri ve yaşanan problemler Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız tarafından CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletilmek üzere raporlandı.
Milletvekilliği seçimlerinde gençlik kollarından yetişmiş olan gençlere ayrıcalık tanınması taleplerinde bulunuldu. Bu düzeyde bölgesel çalışmalar planlandı.
Gerçekleşen toplantının ardından 81 ilin tüm Gençlik Kolları İl Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek yapılan toplantının raporlarını teslim etti.



Haber:Y.SEVER