CHP İl Kongresi 27 mayıs Pazar günü yapılacak. Mevcut Başkan Basri Karslıoğlu, eski İl başkanlarından Ahmet Ölmez, Diş Hekimi Zuhal Gürer ve İnşaat Mühendisi Kemal Bekaroğlu geçtiğimiz günlerde il başkanlığı için adaylıklarını açıklamışlardı. Ancak Kemal Bekaroğlu son dakiadaylıktan çekildi.

Kongre için aday olduklarını birlikte açıklayan Basri Karslıoğlu ve Ahmet Ölmez, Düzce’de çözülmesi gereken bir çok sorun olduğunun altını çizerek, seçilmeleri halinde bu sorunların üstesinden gelip çözeceklerini vurgulamışlardı.

Kadın başkan adayı

İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan diğer bir isim ise diş hekimi Zuhal Gürer’di. Gürer, 28 yılda bir çok görev aldığı CHP Teşkilatında şimdi il başkanlığı görevini yapmak istediğini söyleyerek adaylığını açıkladı. İlçe yöneticiliği, İlçe başkanlığı, İl yöneticiliği, İl genel meclis üyeliği adaylığı, Belediye meclis üyeliği adaylığı, Belediye başkan adaylığı, Kurultay delegeliği yapan Gürer, partisine duyduğu sevgi, bağlılık, fedakârlık ve emeği bundan sonra il başkanlığı olarak sürdürmek istediğini ifade etti.

İnşaat Mühendisi Kemal Bekaroğlu ise CHP İl Başkanlığına aday olmuş, CHP Düzce İl örgütünün yıllardır yerinde saydığını söyleyerek, “