Cumhuriyet Halk Partisi Düzce merkez İlçe Başkanlığı Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanlığına Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması üzere 3 soruluk önerge hazırladı. Önerge ise her daim Düzce’nin sorunlarını sık sık dile getiren Bolu Milletvekili Tanju Özcan tarafından Ankara’da meclis başkanlığına teslim edildi.

Önergelerin başlıkları ise şöyle;

**AKP teşkilatının uzun zamandır her fırsatta sık sık dile getirdiği Kardüz Kayak Merkezi, Melen Su Projesi, Efteni Tabiat Parkı, Akçakoca Limanı projelerinin, ne zaman hayata geçeceği, proje, bütçe ve ödenekleri konusunda cevap beklendiği…

**Hecinler mevkiindeki alanda bulunan Düzce Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi için ne kadar bütçe ayrıldığı, ne kadarının kullanıldığı, toplam maliyeti ve yapım aşamasında hangi firmaların ihale aldığı…

**AKP Düzce İl başkanı Hikmet Keskin’in ‘’CHP kendi işiyle uğraşmaz, her zaman başkalarının işiyle uğraşır. Bu onların geleneğinde vardır.70 yıl boyunca bu halka zulmettiler.13 senedir MİLLETİN ÇOCUKLARI iktidara geldi ve onların yapamadıklarını yapmaya başladı’ ’şeklindeki talihsiz açıklaması üzerine daha evvel kurulan Cumhuriyet Hükümetleri hangi milletin çocukları tarafından kurulmuştur?

CHP Merkez ilçe Başkanı Alaattin Duran, soruları Düzce adına cevaplanmak üzere T.B.M.M Başkanlığına gönderildiğini açıkladı.

Haber;S.KAŞKIR