Cumhuriyet Halk Partisi Kurban Bayramı’nın 2.gününde Ak Parti’yle başlattığı bayramlaşma ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi’yle tamamladı. CHP’nin MHP İl Teşkilatına yaptığı ziyarette, CHP İl Başkanı Mustafa İzgin, Milletvekili Adayları Zafer Teber, Abdullah Şahin yer alırken ev sahibi MHP’de İl Başkanı Onur Özen ve Milletvekili Adayları Osman Çakmak, Bahri Temeltaş ve Celal Kasapoğlu hazır bulundu.

Düzce’nin önünün 1 Kasım’da açılması yönünde beklenti içerisinde olduklarını söyleyen MHP İl Başkanı Onur Özen, dertlerinin ortak olduğunu aktardı. Özen, “Derdimiz Türkiye Cumhuriyeti, bu bağlamda CHP’ye başarılar diliyoruz.” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Zafer Teber de Türkiye’de birlik ve beraberliğe Cumhuriyetin kurulduğu günden bugüne kadar mevcut durumdaki gibi hiç bu kadar ihtiyacı olmadığı paylaşırken ziyarette şunları söyledi. Teber, “Birlik ve beraberlik için herkesin bu işe destek vermesi gerekiyor. Bizimde her birimizin başka bir yere çekmemesi ekmeklerine yağ sürmememiz gerekiyor” dedi.

Ziyaret sohbet havasında basına kapalı sürdü.

Haber:Y.SEVER