Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran’da gerçekleşecek olan cumhurbaşkanı seçimlerinde İYİ Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi, Adalet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı çıkarabilmeleri için toplaması gereken 100 bin imza için destek verdi.
CHP İl Başkanı Vildan Cemşit önderliğinde Düzce Adliyesi içerisinde bulunan Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giden CHP’liler desteklemek istedikleri adaya imza verdi.

“Demokrasinin gereği olarak bunun olması gerekiyordu”
Cemşit, imza vermesinin ardından yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“Düzce il ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarımla birlikte partimiz öncülüğünde kurulmuş olan Milet ittifakında yer alan partilerin cumhurbaşkanı adaylarını bu kampanyada desteklemek için imza vermeye geldik. Demokrasinin gereği olarak bunun olması gerektiğine de inancımız tam.”

“Düzce’den başarılı bir şekilde çıkacağız”
CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran ise şunları kaydetti:

“Çok önemli bir sürece girdik. Çok önemli değerlerimiz var. Bu değerlerimizi korumak adına partililerimizle birlikte alanlara ineceğiz. Bugün de demokrasinin ilk ayağını burada diğer ittifak adaylarına destek vermek için buradayız. Önümüzdeki seçimde başarı için her şeyi hazırladık. Hazırız. Ciddi bir şekilde bu süreci yaşayarak Düzce’den başarılı bir şekilde çıkacağız.”

Haber: Ö.YILMAZ