Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Saim Aksöz, partisinin Düzce Belediyesi’ne yönelik olarak valilik kanalı ile dört maddelik bir bilgi edinme dilekçesi verdiklerini  açıkladı. Aksöz, düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda “Telekulak Olayı” olarak bilinen CHP Genel Merkezi’nin dinlenmesinden, yaklaşan yerel seçimlere yönelik çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. 

 

Aksöz, bilgi edinme yasası gereğince verdikleri dilekçede, İstanbul Caddesi’ndeki korkuluklardan, Yenikent’te yapılan temizlik harcamalarına, Belediye iştiraki olan işletmelerden Başkan Keleş’in yardımcıları ile akrabalık derecesinin sorgulandığı dört soru sordu

 

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Aksöz,  gençlik kolları faaliyetleri ve diğer etkinlikler ile yerel seçimlere yönelik çalışmalarına başladıklarını dile getirirken, İl Yönetiminin başvuran tüm adaylara eşit mesafede olduğunu,aday belirlemede bir sorunları olmadığını dile getirdi. Adayları belirlerken, seçmenin ve parti tabanının görüşlerini almak amacıyla anketler düzenleyeceklerini ifade eden Aksöz, CHP’nin adayının halkın adayı olacağını söyledi.

 

Aksöz, İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın adayları haziranın ilk haftası açıklayacağını söylediği hatırlatılarak anketlerin yetişip yetişmeyeceği ile ilgili bir soruya ise, koordineli bir çalışma ile yetiştirmeye çalışacakları cevabını verdi.