Akçakoca Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törenle Fikret Albayrak, Belediye Başkanlığı görevini Nazmi Çiloğlu'ndan devraldı.

Akçakoca İlçe Seçim Kurulu'ndan önce mazbatasını alan Fikret Albayrak, daha sonra Akçakoca Belediye Başkanlığı'na geçerek Nazmi Çiloğlu ile bir araya geldi. Eski Başkan Çiloğlu ve yeni Başkan Albayrak yeni belediye meclisi üyeleri ile beraber Belediye Sarayı Nikah Salonu'nda belediye çalışanları ve halka seslendi.

Fikret Albayrak'ın Akçakoca'yı örnek bir şehir yapacağına inandığını belirten Çiloğlu, '' Genç arkadaşım bu bayrağı daha da yukarlara taşıyacaktır, buna inanıyorum. Tüm Akçakoca halkına da her şey için teşekkür ediyorum'' dedi.

Akçakoca'da seviyeli bir seçim yarışı olduğu için Ak Parti ve CHP teşkilatlarına teşekkür eden, Albayrak şöyle konuştu:

''2004'de de Sayın Başkanımızla beraber yarıştık. Akçakoca halkı başkanlık görevini Sayın Çiloğlu'na verdi. Şimdi de, bu görev bize verildi. Çok seviyeli bir yarış oldu. AKP ve CHP teşkilatlarına teşekkür ederim. Sayın Çiloğlu ile beraber Giresun'a gitmiştik arabayı ben kullanmıştım. Ben abim, büyüğüm, Sayın Başkanı'mızı Akçakoca'ya hizmet yolunda sırtım da taşımaya hazırım, her zaman da taşırım. Fındık sorunumuzda da Sayın Başkanı'mızdan desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz.''