Göreve geldiği günden itibaren Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi edinmeye devam eden ve borçlarla uğraşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, boş bulduğu zamanlarda da halkın içine karışıyor. Bayram, bugün de Düzce Belediyesi önünden Avni Akyol Parkı'na kadar yürüyerek halkın sorunlarını dinledi.

"Otobüsler geç geliyor."

Bayram, halkla içiçe yürürken vatandaşlara hatır sormayı da unutmadı. Avni Akyol Parkı önündeki otobüs durağına gelen Başkan Bayram, burada vatandaşların otobüslerle ilgili şikayetleriyle karşılaştı. Vatandaşlar Bayram'ı karşılarında görünce, "Uzun süre otobüs bekliyoruz. Kirazlı'ya gideceğiz ama otobüs çok geç geliyor. Bu sorunu çözmenizi istiyoruz" diyerek otobüslerle ilgili şikayetlerini dile getirdi. Bayram da konuyla ilgileneceği ifade etti.

"Çoban altgeçiti yapılacak."

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Düzce'deki yolları gezdiği sırada yaptıkları görüşmeden de bahseden Bayram, "Bakanımızla zaten geçen ay Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu ile birlikte görüşmüştük. Kendisi de buraya gelerek sorunları yerinde inceledi. Aldığımız en önemli haber ise Çoban Kavşağı'na yapmayı düşündüğümüz altgeçit oldu. Bakanımız bu sorunun 2010 çalışma takvimi içine alınacağını söyledi. Eğer bu gerçekleşirse önemli bir yol katetmiş olacağız. Yolda çalışmanın başlamasıyla birlikte o yıl içinde altgeçit yapılmış olacak. Bunun içinde diğer yol sorunlarıyla ilgili de önemli sözler aldık. Yol sorunları Düzce'de çözülmeye başlanacak." ifadelerini kullandı.