Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden MHP heyeti içerisinde yer alan Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, gündemde öne çıkan konular hakkında haber ekibimize özel açıklamalarda bulundu.

“Kendisiyle polemiğe girmek istemiyorum”
Geçtiğimiz haftalarda yol çalışmaları nedeniyle kapalı olan Gölyaka TEM gişelerine giderek burada basın mensuplarına bilgiler vermesi sonrası AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in kendisi için sarf ettiği “Bilgi sahibi olmadan konuşmamalı.” sözü için Yılmaz, şöyle konuştu:

“Gerekli mevkideki arkadaşlar gerekli bilgiyi verirler veya vermişlerdir. Ben o konuda kendisiyle polemiğe girmek istemiyorum.”  

“Biz de merakla bekliyoruz”
Düzce’de uzun süredir devam eden çöp sorunu üzerinde de durduklarını belirten MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, belediyenin Hecinler mevkiindeki bir süredir kapısı kilitli vaziyette duran katı atık depolama tesisini tekrar faaliyete geçirmek düşüncesinde olduğunu paylaştı.
Yılmaz, “Orası belediyenin sorumluluğu altında. Belediye Başkanımız Dursun Ay ile görüştüğümüzde faaliyete geçireceklerini hatta toplantı yapacaklarını söylemişlerdi. Biz de merakla bekliyoruz.” dedi.

“Atom karınca gibi çok çalışıyor”
Düzce’nin can damarı olan sanayi konusunda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak hareket ettiklerini de belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

“TSO Başkanımız Tuncay Şahin o konuyla ilgileniyor. Kendisi atom karınca gibi şu aralar, çok çalışıyor. Bizim üzerimize ne düşüyorsa kendisine yardımcı olacağımızı kendisi de biliyordur. Biz her zaman yanındayız. Gerekeni yapacağı kanaatindeyim.”

Haber: C. ÜSTÜNER