Aday adayları Ak Parti Cumayeri İlçe Teşkilatında, Ak Parti Cumayeri İlçe Başkanı Muammer Arslan tarafından basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Ak Parti Cumayeri İlçe Başkanı Muammer Arslan Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği için başvuruların 31 Aralık tarihi ile birlite son bulduğunu söyledi. Arslan toplantıda yaptığı konuşmada “Partimize 10 Kasım süreci ile birlikte aday adaylığı başvuruları olmuştur. Bu süreç boyunca bir çok başvuru oldu. Ak Parti geniş bir kitleye hitap eden büyük bir partidir. Aday adaylığı sonrasında adayların belirlenmesi konusunda da teşkilat olarak vargücümüz ile yerel seçimlere yoğun bir şekilde çalışacağız alabileceğimiz en yüksek oyu alarak bu seçimlerden de zaferle çıkma niyetindeyiz” dedi.

Arslan, aday adaylıkları başvuruları süresince Cumayeri'nden Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Mustafa Koloğlu, Cumayeri İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Canpolat ve Akif Eroğlu'nun resmi başvurularını yaptıklarını ifade etti. Cumayeri İl Genel Meclis Üyeliği için Ahmet Keleş, İhsan Keleş, Nevzat Keleş, Mehmet Ali Yel, Nail Haklı ve Şuayip Arslan başvururken, Cumayeri Belediye Meclis Üyeliği için ise Meryem Trabzonluoğlu ve Hüseyin Yavuz başvuru yaptı. Ak Parti'den Cumayeri Belediye Başkan adaylığı için resmi başvurularını yapan İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Canbolat ve Akif Eroğlu yaptıkları ilk konuşmalarda Cumayeri'ne daha iyi hizmet sözü verdi. Cumayeri Belediye Başkan aday adayı Akif Eroğlu “ yerel seçim sürecinin tüm partiler ve partimiz adına birlik beraberlik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bu süreçte bizde Ak Parti sevdalısı olarak mücadelemizi vereceğiz. Aday kim olursa olsun desteğimizi kendisine vereceğiz” ifadelerini kullandı. Eroğlu'nun ardından söz alan Cumayeri İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Canbolat, “Çoğu az söyleriz, azı öz söyleriz, biz değil, hizmetlerimiz konuşur” sloganı ile başladığı Cumayeri Belediye Başkan aday adaylığı yarışında yapmayı planladığı icraatlarından söz ederek, sanayiyi istihdama, bilimi hizmete dönüştüreceklerini ifade etti.

“Belediyecilik günlük hayatımızın her alanında hissedilen hizmetleri vermektir. Bu mutlak hizmetleri mükemmel hale getirmekten öte insanlaırmızın yaşam standartlarını artırıcı hizmetleri vermek belediyecilik anlayışımdır” şeklinde konuştu. Öte yandan Cumayeri Belediye Başkanlığı için resmi başvuruda bulunan mevcut başkan Mustafa Koloğlu'nun tanıtım toplantısında bulunmaması da dikkat çekti.