MHP’de kongre heyecanı başladı. Bugün Cumayeri ilçesinde yapılan ve tek listeyle gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı Özcan Orhan güven tazeledi. Kongreye MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, mhp ilçe başkanları, MHP’li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle salona girişlerde sağlık önlemi alınırken, kongreye katılanlar ateşleri ölçülerek içeri alındı. Ayrıca maske dağıtılan vatandaşların sosyal mesafe kuralına dikkat etmesi konusunda da sürekli anonslar yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz gerçekleştirirken, Divan Kâtipliğini Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve MHP Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Pak yaptı.

Kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan İl Başkanı İlhami Caboğlu, “MHP Cumayeri ilçe delegelerinin oy kullandığı ve MHP Genel Merkezi’mizden görevlendirilen seçim kurulu üyelerinin denetimiyle, kongremiz istiklal için birlik, istikbal için dirlik düsturuna uygun olarak sükûnet içinde gerçekleşmiştir. Partimize, ilçemize, Düzce’mize ve Türkiye’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan ve tek aday Özcan Orhan Cumayeri İlçe Başkanı seçilirken, yönetiminde ise emektar partililerin ağırlıklı olması dikkatlerden kaçmadı. MHP Cumayeri İlçe Başkanı Özcan Orhan’ın oluşturduğu yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil

Başkan: Özcan Orhan

  1. Seyfettin İlhan

  2. Cihat Deniz

  3. Mehdi Coşar

  4. Sezgin Arslan

  5. Nedim Acar

  6. Cemal Tütüncü

  7. Tufan Kısabacak

  8. Birol Keleş

  9. Bülent Çakır

  10. Recep Ali Yıldırım

  11. Mustafa Şen

  12. Savaş Yeşilyurt

  13. Hulusi Bekar

  14. Hamdi Demirci