İkinci rektörlük döneminde siyasetle daha yakın ilişkiler kuran Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın markajında sadece AK Parti ve MHP var. Sık sık çeşitli programlarda bir araya geldiği Cumhur İttifakı mensuplarıyla diyaloğu son dönemde daha da kuvvetlenen Çakar, üniversitenin çalışmalarını aktarmak için AK Parti ve MHP’nin kapısını bizzat çalıyor.

AK PARTİ VE MHP’NİN KAPISINI ÇALDI

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nu makamlarında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversitenin iki yıllık çalışmasının ürünü olan Düzce İli Tıbbi Bitki Haritası’nı iki il başkanına hediye etti.

KESKİN: ELBİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Düzce Üniversitesi’ni ‘Şehrimizin gözbebeği’ olarak tanımlayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması için elbirliği ile çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

CABOĞLU: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kendi rektörlüğü döneminde hayata geçirilen projeleri tek tek ittifak mensuplarına anlatan Çakar, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’ndan ise ‘Her zaman yanınızdayız’ sözü aldı.

İl Başkanı Caboğlu, Düzce için yürüttüğü çalışmalar için Rektör Çakar’a teşekkür ederken, parti olarak tüm desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Son dönemde Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde baş gösteren sıkıntıları çözememesi nedeniyle siyasetçilerin eleştiri oklarını yönelttiği Rektör Çakar’ın siyasi turlarının AK Parti ve MHP ile sınırlı kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

CAYMAZ SERT DİLLE ELEŞTİRMİŞTİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Öncü TV’nin Kitabın Ortasından programına konuk olan DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın randevu taleplerine olumlu dönüş yapmamasını eleştirmişti. “Rektör devleti temsil eder, partiyi değil!” diyerek Rektör Çakar’ın tutumuna tepki gösteren Caymaz, yönetimin her siyasi oluşuma eşit mesafede durması gerektiğine işaret etmişti.

SİYASETE UZAK DEĞİL

Sadece AK Parti ve MHP’nin ziyaret isteklerine yeşil ışık yakan Çakar’ın yine sadece Cumhur İttifakı’nın misafiri olması “Adım adım siyasi hedeflerine yaklaşıyor.” yorumlarına neden oldu.