Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Merkez ilçe Kongresi 26 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de Düzce İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşecek. Kongrede iki adayın yarışacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe Başkanı Abdullah Danışmaz, kendisinin tekrar aday olmayacağını belirterek merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Taner Çakır ile eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Herem’in başkanlık için yarışacak isimler olduğunu söyledi.


Pazar günü Düzce’ye yakışır bir seçim gerçekleştireceklerini belirten Danışmaz, asla delegeleri etkileyecek bir tutum içine girmeyeceğiz, girdirmeyeceğiz dedi. Seçim nedeniyle Parti içinde bölünmeler olduğu şeklindeki yorumların gerçeği yansıtmadığını belirten Danışmaz, biz Düzce’de hızla büyüyen bir partiyiz. Sorumluluklarımızın farkındayız, Düzce’mize hizmet edecek iki arkadaşımız aday oldu, kararı delegeler verecek dedi.

Kendisinin merkez ilçe seçimlerinde aday olmayacağını belirten Danışmaz, il Başkanlığı için de henüz bu konuda bir şey söylemek çok erken açıklamasında bulundu.