MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Düzce’nin il olmasının 15. Yıl dönümü, yapılamayan icraatlar ve iktidar partisinin Düzce temsilcilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 15 yıllık il olan Düzce’nin 12 yılının iktidar partisi tarafından yönetildiğini dile getiren Danışmaz, bu durumda kimsenin bahane üretmemesi gerektiğini dile getirdi.

 

 


HERKES KOLTUK DERDİNDE!

 

Danışmaz, “ 15 yıldır hala prefabrik okullarda eğitim görülüyorsa kimse bahane üretemez. Araç sayısı kat be kat artıyor, açılan yol yok. Bir mastır planı yok. Herkes kendine göre bir makam aracı kendine göre koltuk, kendine göre padişahlık sarayı yaparak saltanat sürmeye çalışıyor. Vatandaşı düşünen yok. 12 yıldır tek başına iktidarsın. Vali, milletvekili bakan bizden değil deme hakkın yok. Allah rızası için Düzce’ye hizmet etmeye mi geldiniz yoksa kendinize bir şeyler yontmaya mı?” dedi.

 

MEYDANI BOŞ BULDULAR, AT OYNATIYORLAR

 


Milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanının ve sendika başkanının Düzce’yi bir kenara bırakarak kendi dertlerine düştüğünü ifade eden Danışmaz, basına yansıyan konuşmaların siyasete yakışmadığını belirtti. Danışmaz, Düzce’de en az bir milletvekilinin muhalefet partisi üyesi olması gerektiğini de belirterek “ meydanı boş buldular, at oynatıyorlar… kime neyi şikayet edeceksin.” diye konuştu.

 

BU KADAR ÇİRKİNLİK BAŞKA YERDE YOKTUR

 

Danışmaz, İl genel meclisinde hizmet dağılımında adaletsizlik olduğunu da sert bir dille ifade etti.
Danışmaz,” bu kadar çirkinlik başka yerde yoktur. Bu köy bize oy vermedi “asfalt” yapılamayacak şekilde sesli konuşmalar yapılıyor. Böyle bir ayrım yapılabilir mi? Sen kimsin ya! Bu halka hizmet için gelmedin mi? Cebinden mi para veriyorsun? Sayın VALİMİZİN HESAP SORMASI GEREKİYOR! İleri demokrasiden bahseden partinin insan ayrımı yapmaması lazım.” ifadesini kullandı.

 

YAZIK, YAZIK…!

 


Danışmaz’ın gündeminde yine Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in makam aracı vardı. Belediye işçilerinin parasını ödeyemezken, lüks makam aracı alınmasını eleştiren Danışmaz, geçmiş icraatlarını gündeme getirdi.


Danışmaz, “ ne yaptın? Mermer mi yaptın, Düzce’yi hamamı çevirdin. Düzce’ye attığın kazıkları mı söyleyeceksin. Elektrik direklerini kaça aldın herkes biliyor. Borcum var diyorsun gelir gelmez 850 milyara makam aracı alıyorsun. Yazık, yazık…! Sonra mecliste her toplantıda kredi için yetki istiyorum de…Düzce’yi bıraktığında borç batağı içinde olacak…”diye konuştu.

 


VATANDAŞA ZULÜM, YANDAŞA KIYAK

 


Belediye’nin park halindeki araçlardan ücret almasını idare mahkemesine taşıyacaklarını söyledi. Danışmaz ayrıca belediyeye ait 50 işyerinin kaç liraya kiraya verildiğini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirtti. Danışmaz, “ vatandaş evine bir ekmek alamazken, sen su zammı otobüs zammı yapıyorsun. otobüs güzergâhlarını karıştırıyorsun. Vatandaşları bu soğuk havada bir saat otobüs bekletmek kul hakkına girer. Zarar ediyorum diye hizmet kısılır mı? Ama vatandaşa zulüm, yandaşa kıyakçılık. Şehir merkezinde koskoca tesis aylık 350 TL’ye kiralanmış. Bir insan Düzce belediyesine bu kadar ihanet edebilir.”dedi.

 

VALİ’Yİ GÖREVE DAVET ETTİ

 

Danışmaz, Ağustos ayındaki seçiminin ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesine karşın Ak Parti Düzce İl Başkanlığı binasının fotoğraflarıyla donatılmış olmasını siyasal malzeme olarak yorumladı. Danışmaz, “cumhurbaşkanı herkesin cumhurbaşkanıdır, kaldırılması lazım” diyerek vali Ali İhsan Su’yu göreve davet etti.

 

MİLLETVEKİLLİĞİNE YEŞİL IŞIK

 

Danışmaz, Milletvekili adaylığı için net konuşmadı ancak açık kapı bıraktı.

 

Haber; S.KAŞKIR