Düzce’de kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve ilçe kongrelerini de geride bırakan İYİ Parti’ye ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Bu kez kapıyı Demokrat Parti Düzce Teşkilatı çaldı. Demokrat Parti İl Başkanı ve Merkez Karar Kurulu Üyesi Mithat Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Vahit Tuna, İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kambur ve Gümüşova İlçe Başkanı Yusuf Kısa’dan oluşan heyeti, İYİ Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yunus Özay Er ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan, İYİ Parti’ye “Hayırlı olsun” ziyareti yapmak için geldiklerini belirterek, “Kısa sürede yapılanmanızı gördük. Bu konuda Sayın Başkan Ercan Katırcıoğlu ve yönetiminin gösterdiği çabaya da şahit olduk. Genel Başkanınız Meral Akşener Türk siyasi hayatına yeni bir soluk, yeni bir nefes getirmiş, “Böyle gelmiş böyle gitmez” gerçeğini kısa zamanda Türk milletine ispat etmiştir. Sayın Akşener’in bir siyasetçi, bir kadın, bir anne olarak yeni düzende ülkemize çok büyük siyasi ahlak modeli olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile Sayın İl Başkanı Katırcıoğlu’na ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi. 

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demokrat Parti heyetine teşekkür etti.

Haber: C. ÜSTÜNER