Düzce eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, yapılan istişareler sonucunda, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Düzce Kurucu İl Başkanı olmuştu. Caymaz DEVA Partisi İl Başkanı sıfatıyla ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.

“AK Parti’de başlayan siyasi hayatım bugün itibariyle DEVA Partisinde devam edecek”

AK Parti içerisinde siyaset yapmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Caymaz,  Almış olduğum siyasi bir kararı sizlerle paylaşmak gereği duyuyorum. 2014 yılında Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK PARTİ ) başlayan siyasi hayatıma bugün itibariyle Sayın Ali BABACAN liderliğinde yeni kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA PARTİSİ) Düzce Kurucu İl Başkanı olarak devam etme kararı aldım. Geçen bu süre zarfında şahsımda emeği olan Ak Parti'de gönül ehli arkadaşlarla çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Kimseye karşı olumsuz bir düşüncem ve kırgınlığım yok, olamazda” dedi.

“Herkesin yeri DEVA Partisi olacak”

“Benim için her zaman dostluklar siyasi görüşlerden daha önce gelir” diyerek sözlerine devam eden Caymaz, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün itibariyle Demokrasi ve Atılım Partisi’nde siyasi çalışmalarıma devam ederek daha güzel işler yapmaya çalışacağım.  Ortak kutsal değerlerimize saygılı olan, nefret dili kullanmayan, terörün her türlüsü ile arasına mesafe koyan ve siyaset yaparak memleketine faydalı olmak isteyen herkesin DEVA Partisi’nde yeri olacaktır. Toplum içerisinde beraber yaşadığımız her kesimin ortak geleceğini inşa etmek adına atılmış bu yolda arzu eden hemşehrilerimizle çalışmaktan onur ve mutluluk duyarız.