Yeni tip koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasıyla il genelinde sahaya inerek esnaf ve vatandaşları dinleyen DEVA Parti Düzce Teşkilatı, sorunları yerinde tespit etmek için bu kez de yaklaşan kurban bayramı öncesi Hayvan Pazarı’na gitti.

Bayram öncesi hareketliliğin başladığı Mergiç’te kurulan Hayvan Pazarı’nda incelemelerde bulunan İl Başkanı Murat Caymaz başkanlığındaki DEVA heyeti hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada hayvancıları ve kurbanlık almak için gelen vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Caymaz ve ekibi iktidara geldiklerinde tarım ve hayvancılık alanında uygulayacakları çözüm önerilerini de vatandaşlara aktardı.

“DEVA, MİLLETİN GÖNLÜNDE YER EDİNİYOR”

Vatandaşların ve esnafın ayağına giderek sorunları yerinde tespit etmek ve dinlemek için sahada olmaya devam edeceklerini kaydeden DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, “Bugün teşkilâtımızla birlikte Düzce Hayvan Pazarı’na giderek hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Sektöre ilişkin sorunlar ve bunların çözümüne yönelik beklentileri dinledik. Aynı zamanda tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunlara ilişkin Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu çözüm politikalarını anlatan broşürlerimizi takdim ettik. DEVA Partisi milletimizin gönlünde hızla yer edinmeye devam ediyor.” dedi.

HABER: M. KİLELİ