Tam normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve sahaya inerek esnaf ve vatandaşları dinleyen DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatı, bu kez Bahçeşehir’de hizmet veren muhtarları ziyaret etti.

Çamlıevler, Bahçelievler, Yeşiltepe, Nalbantoğlu, Güzelbahçe, Sallar ve Esentepe mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, hizmet vermek adına çalışan muhtarların sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Caymaz, mahalle muhtarlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

“Bugünkü mesaimizi Bahçeşehir bölgemizde bulunan kıymetli Muhtarlarımıza ayırdık. Tek dertleri, sorumlu oldukları mahallelere hizmet etmek olan Muhtarlarımızın sorunlarını ve beklentilerini dinledik.

Çamlıevler, Bahçelievler, Yeşiltepe, Nalbantoğlu, Güzelbahçe, Sallar ve Esentepe mahalle Muhtarlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”

HABER: M. KİLELİ