10 Eylül’de partisinin Akçakoca İlçe Kongresine katılmak üzere Düzce’ye gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın programı belli oldu.

Babacan’ın 10 Eylül Cuma günü saat 10:00’da Düzce’ye geleceğini ve partililer ile birlikte kendisini karşılayacaklarını söyleyen Caymaz, “10 Eylül Cuma günü Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Düzce’ye gelecek. Akçakoca teşkilatımızın birinci olağan kongresini birlikte gerçekleştireceğiz. Tabii Genel Başkanımız ikinci kez Düzce’ye geliyor. Bu bizim için bir gurur kaynağı; bunu böyle söyleyebiliriz. Biz Düzce teşkilatları olarak buna çok önem veriyoruz. Program hakkında da kısa bir bilgi vermek gerekirse,  Genel Başkanımız Ali Babacan’ı 10 Eylül Cuma günü saat 10:00’da karşılayacağız. Akabinde Cumayeri ilçemize geçerek, Cumayeri İlçe Teşkilatı binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. İlçede esnaf ziyareti düzenleyeceğiz, akabinde Düzce merkeze geleceğiz. Düzce Merkezde, nasip olursa Büyük Camide bir Cuma programımız olacak. Sonrasında konvoy ile birlikte Akçakoca ilçesine hareket edeceğiz. Saat 15:00’da kongremiz başlayacak. Saat 17:00’da da Akçakoca ilçe binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Yine Akçakoca’da esnaf ziyareti programımız var. Ardından da basın buluşması gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“Özellikle genç jenerasyon partimize büyük ilgi duyuyor”

DEVA Partisi olarak saha çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Caymaz, “DEVA Partisi kurulalı bir yıl oldu. Ama hızla Türkiye genelinde 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Tüm illerimizde zaten teşkilatlar kuruldu, sadece kongre süreçleri devam ediyor. Mümkün mertebe Genel Başkanımız kongrelere katılmaya çalışıyor. Tabii çok tempolu, çok yorucu bir süreç, ama kararlılıkla her yere gitmeye çalışıyor. Genel Başkanımız da büyük bir azim var bu anlamda. Tabii bununla birlikte partimizin tanıtımını sağlamış oluyoruz. Her yere gitmek, her teşkilatımızla temas kurmak, her vatandaşımızla temas kurmak çok önemli. Biz saha çalışmalarına çok önem veriyoruz. Ayrıca, 81 İl Başkanlarımızın katılmış olduğu haftalık programlar var, aynı anda sahaya çıkıyoruz. Bunun da Türkiye genelinde bir karşılığı oluyor, ses getiriyor. Sosyal Medya paylaşımları yapıyoruz. Özellikle genç jenerasyon kesimi, DEVA Partisine büyük ilgi duyuyor. Geçtiğimiz hafta Cumartesi ve Pazar günleri de İstanbul’daydık. Sultanbeyli ve Avcılar İlçelerinde teşkilatlarımızın bina açılışlarını yaptık. Yani bir miting değil, bir kongre değil, sadece ilçe teşkilatlarımızın açılışı olmasına rağmen geçekten çok kalabalıktı, büyük bir ilgi var. Şimdi Genel Başkanımız esnaf gezisi yapıyor, ilgiden dolayı yürüyemiyor. Programları da bu yüzden sarkıyor, ister istemez. Bu bizi sevindiriyor aslında. Bir ihtiyaç var, artık insanlarda bir beklenti var, nereye gitsek kulağımıza fısıldıyorlar, bunu. Ekonomik anlamda olsun, sağlık anlamında olsun ve eğitim anlamında olsun, maalesef geldiğimiz noktada her alanda sorunlar, problemler var. Problemlerin çözümüne yönelikte, üzülerek söylüyorum; son yıllarda bir çaba göremiyoruz artık” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI