AK Parti’ye Düzce’den milletvekili seçilebilmek için aday adaylığı başvurusu yapan isimler düzenledikleri kahvaltı programı ile proje ve hedeflerini anlatmaya devam ediyor. Düzce eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber de basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapacağı çalışmalardan bahsetti.

“Millete hizmet etmek için başvuru yaptım”
Düzce’de oturduğunu ve Düzce’yi yakından tanıdığını ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dilber, şehrin daha da gelişmesine katkı sağlamak ve halka hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyledi.  

Dilber, “Hukukçu kimliğine sahibim ve 10 yıl baro başkanlığı görevi de yaptım. Düzceli vatandaşlarımıza hizmet etmek için aday adayı oldum. Birikimimle, kültürümle ve tecrübemle aday olmak istiyorum. Düzce’den milletvekili ve bakanlık yapan bir ağabeyimiz var. Kendisi milletvekilliği için başvurdu ama yanlış anlaşılmasın ki umarım milletvekili değil bakan olur. Böyle olursa kendisi Düzce’ye daha fazla hizmet yapabilecektir.” dedi.

“Ulaşabilir bir vekil olacağım”
Aday gösterilip seçilmesi halinde ulaşılabilir bir vekil olacağını vurgulayan Dilber, şu ifadeleri kullandı:

“Ben Düzce’de yaşayan bir milletvekili aday adayıyım. Eğer nasip olup da milletvekili olursam Düzce’de yaşamaya devam edeceğim. Sadece toplantı zamanlarında Ankara’da yaşayacağım. Çocuklarım da Düzce’de okuyor. Yani vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabileceği bir vekil olacağım.”  

Haber: M.AYDIN