Yaşadığı iki depremle büyük bir yıkım yaşayan Düzce’nin modern bir şehirleşme yaşaması için çalışan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliğinde yaptığı toplantılara bir yenisini daha ekledi.

Düzce’de çevre adına bir şeylerin olumlu olarak değişmesi adına kente yaptığı her ziyarette Düzce Valiliğinde toplantı üzerine toplantı düzenleyen Özlü, çevre konusunda her şeyin sil baştan yapılmasına karar verdiklerini duyurdu.

Depremin Düzce’ye çok şey öğrettiğini her fırsatta dile getiren Özlü, Düzce Valiliğinde Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin kurum temsilcileri ve ilgili yetkililerin katılımıyla çevre toplantısı gerçekleştirdi.

Düzce’nin çehresini değiştirmek istediklerini kaydeden Özlü, yapılan toplantıda ihtiyaçlar ve gelişmeler dikkate alınarak Düzce çevre planının yeniden hazırlanmasına karar verdiklerini belirtti.

Özlü daha önce konuyla ilgili olarak yeni çevre düzeni planıyla ilgili uzmanların çalıştığını ifade etmişti. Çevre düzeni planıyla yapıların ve şehirleşmenin planlı ve sağlıklı olması bekleniyor.