Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Ocak’taki partisinin grup toplantısında Düzce’ye gelen 26’sı milletvekilinden oluşan CHP heyetinin, Düzce raporuna yansıyan esnaf ve gençlerin söylemlerini kürsüden okumasıyla başlayan tartışma devam ediyor.

CHP Lideri’nin konuşmasının ardından ilk açıklama AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’den gelmiş ve kentteki icraatları sıralayan Keşir, Kılıçdaroğlu’nu ‘hayal bile edemeyecekleri’ projeleri gezdirmek için Düzce’ye davet etmişti.

O günden bu yana Düzce siyasetinin ana gündem maddelerinden biri olan rapora Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, video klip serisiyle cevap vermeyi sürdürürken Keşir’den yeni bir açıklama geldi.

Düzce raporunu balıkçıda mı yazdınız?

Kılıçdaroğlu’na verilen raporun ‘yalan’ olduğunu kaydederek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul karlar altındayken bir büyükelçiyle balıkçıda çekilen fotoğraflarına atıfta bulunan Keşir, “20 kişi gelmişler, genel başkanlarının eline yalan yanlış, sözde bir rapor tutuşturmuşlar. Balık masasında mı yazıldı o rapor?” paylaşımı yaptı.

‘Düzce CHP’ye kaç gömlek büyük gelir?’

Keşir, Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Siyasi çaresizlik bu olsa gerek. Düzce CHP’ye kaç gömlek büyük gelir?” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN