Saadet Partisi Merkez İlçe başkanı ilhan Alemdar, her ay düzenlediği basın toplantılarından birini de bugün gerçekleştirdi. Alemdar gündemdeki konuları değerlendirirken, Düzce’de son günlerde öne çıkan sorunlar hakkında kısaca açıklamalarda bulundu.

Alemdar, “Düzce’de alt yapı sorunları ile boğuşan yeni mahallelerimiz yalnız bırakılmaktadır. Dalçık nedeni ile çekilen ulaşım eziyeti bir yana kepenk indiren Bulvar esnafının feryadını duyan yok. Eğitimde son sıraları mekan eyledik. Kamu ihalelerini alan mütaahitler bir tek Düzce’de mi iflas ediyor. Neden acaba? Yatırımların önünü tıkayan İSKİ engeli konusunda Düzce Milletvekilleri ne yapıyor. Bir çok köyümüzün su sorunu hala çözülemedi. Neresinden tutarsak tutalım dökülen bir Düzce’de yaşıyoruz. Onun için tekrar ediyorum Milli görüş politikalarını uygulamaktan başka çare yoktur” dedi.

4+4+4 Milli Görüş Sistemidir

Türkiye’nin şu anda gündeminde bulunan 4+4+4 eğitim sisteminin aslında Milli Görüş’ün olduğunu vurgulayan Alemdar, “ Bu sistem aslında 4+4+3 şeklinde Milli Görüş’ün sistemidir” dedi.

Alemdar, “Milli Eğitim Komisyonunun Genel Kurula taşıdığı 4+4+4 projesi aslında Milli Görüş olarak bizim 4+4+3 şeklindeki projemizin ta kendisidir. Ülkemizin ve milletimizin a’li menfaatleri doğrultusunda ürettiğimiz projeler uygulansın da kim uygularsa uygulasın. Ekonomik refah payı yüksek ahlaken ve manen donanımlı nitelikli mutlu insanların ülkesi olabilmenin teki bir yolu vardır. Milli Görüş politikalarını uygulamaktır” şeklinde konuştu.