MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanlığından AK Parti Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden iş insanı İsa Şengüloğlu, milletvekili seçilmesi halinde Düzce için yapacağı çalışmaları Öncü Ana Haber Bülteni’nde anlattı.

“Çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayacağız”
Sanayi ve iş dünyasında nabzı iyi tuttuğunu kaydeden Şengüloğlu şöyle konuştu:

“Çekirdekten yetiştiğim için tezgahın hem arkasını hem önünü de iyi bilen iş insanıyım. Düzce’nin bütün sıkıntılarını biliyorum. Biz sanayicilerimiz anlamında iş dünyası anlamında ciddi çalışmalarımız olacak. Birçok fabrikamız var halihazırda boşta duruyor. Bunları da takip ediyoruz. Biz buralara yatırımcı getireceğiz. Teşvik edeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayacağız. Birçok sanayicilerle beşeri ilişkilerim de iyi. Bizim yatırımcıları buraya yatırımcılara Düzce’yi cazip hale getirip ciddi ve güzel bir şekilde yatırımlarını yapmalarını sağlamak noktasında da girişimlerde bulunacağız. Diğer projelerimizden bir tanesi, hızlı tren projemizi ulaştırma bakanımız Düzce’ye teşrif ettiği zaman ben ulaştırma bakanımızın doğrudan eline bizzat takdim ettim. Bu projemiz ulaştırma bakanlığımızda var. Bu hızlı trenin üzerinde çok duruyoruz sebebi de; İstanbul-Ankara arasında Düzce için Sakarya ve Bolu için çok önem arz ediyor. Diğer projemiz Kardüz. Düzce’miz Karadeniz’in incisi. Her bir ilçemizin kendine göre güzelliği var. Kayak turizmiyle alakalı ciddi bir çalışmamız var. Siyasilerimizden birkaç kişiyle de görüştüm bir girişimde bulunduk. Kardüz’e önemli bir ağırlık vereceğiz.”



“Gecemizi gündüzümüzü bir edeceğiz”
Şengüloğlu son olarak, “İnanıyorum ki aday gösterildiğim takdirde ve seçildiğimiz takdirde Düzceli için Düzce için kendi ticaretimde nasıl fayda sağlıyorsam, bu şehir için de daha fazla emek sarf edeceğim. Gecemizi gündüzümüzü bir edeceğiz. Bu Düzce bizim. Her şey Düzce için, her şey Türkiye için, her şey milletimiz için” diye konuştu.  

Haber: Ö.YILMAZ