17 Aralık 2020 tarihinde Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP), Düzce’de seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün üye sayısını arttıran partinin ilçelerde teşkilatlanma çalışmaları sürüyor.

Bu süreçte Türkiye Değişim Partisi’nin Düzce yönetimde başarılı performansı ile takdir toplayan İl Başkanı Hayati Çaklı, genel merkezde önemli bir göreve getirildi. Partisinin Düzce’de en iyi şekilde tanıtılması ve Sarıgül’ün neden bu davaya baş koyduğunu anlatmak için gösterdiği özverili çalışmalarla bilinen İl Başkanı Hayati Çaklı, Türkiye Değişim Partisi’den Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı olarak görevlendirildi. Öte yandan Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz’ın Danışmanı olan Çaklı’dan boşalan koltuğa gecikmeden atama yapıldı.

Bugün Parti Lideri Sarıgül başkanlığında gerçekleşen Türkiye Değişim Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı’nda alınan karar gereği Sezgin Aktaş, Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı olarak atandı.

Sarıgül, Öncü TV’nin ‘Kitabın Ortasından’ programına katılacak

Öte yandan sık sık Düzce’ye ziyaretler gerçekleştirerek seçmenle buluşan Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, 10 Haziran Cuma günü şehre gelecek. Düzce’de bir dizi temaslarda bulunacak olan Sarıgül, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Sıkıntı ve talepleri dinleyip, partisinin iktidara gelmesi halinde her alanda yapmayı hedeflediği düzenlemeleri anlatacak. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, aynı günün akşamı Öncü TV’nin ‘Kitabın Ortasından’ programına konuk olacak. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sorularını yanıtlayacak olan Sarıgül, Düzce programının detaylarını anlatacak.

Program, 10 Haziran Cuma günü saat 20:00’da ekranlara gelecek.