İYİ Parti Düzce İl ve İlçe Teşkilatları, Ankara’ya giderek partinin genel merkezinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ile birlikte Teşkilatlardan Sorumu Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver, Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Cumayeri İlçe Başkanı Sunay Yaldız, Çilimli İlçe Başkanı Yaşar Akar, Gölyaka İlçe Başkanı İsmail Baklacı, Yığılca İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çengel, Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli hazır bulundu.

İl ve İlçelerdeki yürütülen çalışmalar hakkında Akşener’e bilgiler verilirken İYİ Parti Düzce Teşkilatı’nın önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler de genel başkana aktarıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette Akşener, Düzce teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi.

Son dönemde yapılan anketlerde İYİ Parti’nin oy oranlarının sürekli artmasının memnuniyet verici bir gelişme olduğunu kaydeden Akşener, teşkilatlarına sahada olma ve milletin sorun ve sıkıntılarına dokunan projeler üretme talimatı verdi. Düzce heyetinin genel merkez ziyareti hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.