MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Öncü TV'nin ilgiyle takip edilen Kitabın Ortasından programında Düzce'de görev yapan ya da yapmış idareci ve yerel yönetiler ile siyasetçi ve STK temsilcileri hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.



Programın son bölümü olan ‘isim-yorum’ kısmında, kendisine yöneltilen isimler hakkında yorumlarda bulunan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, şöyle konuştu:
Zülkif Dağlı: Bütün hassasiyetleri taşımaya çalışan ama zaman zaman bizi yanlış anlayan ama sevdiğimiz değerli bir valimiz.
Birol Şahin: Gerçekten değer verdiğimiz bir belediye başkanımız sayın başkanımızın her zaman Kaynaşlı’daki hizmetleri konusunda her zaman yanında olacağız. 
Muharrem Tozan: Bilgili, dürüst, net kuralları olan belediye başkanı.
Erdoğan Bıyık: Düzce’nin geleceği ile ilgili bazı şeylerin eksik gitmesi noktasında artılara çevirebilecek bir belediye başkan adayımızdı.
Dr. Cengiz Tuncer: Düzce’de başka adam mı yoktu da bu kardeşimiz danışman oldu diye aklıma geliyor.
Tuncay Şahin: Düzce’nin geleceğini açmak için çaba içerisinde olan bir ağabeyim.
Azade Ay: Düzce’de bir baro başkanı olduğunu unutmamasını tavsiye ederim.
Gökhan Kapoğlu: Düzcespor ile ilgili devrim aklıma geliyor.
Mehmet Keleş: Düzce'mize hizmet etmiş geleceği ile ilgili Düzce’de olması gereken birisi.
Fahri Çakır: Büyüğümüz, Düzce’nin vekili.
Yunus Özay Er: Düzce için bir değer. Gelecekte Düzce’de siyasette olacağını düşündüğüm bir kardeşim.
Celal Kasapoğlu: Düzce için projeleri olan uygulamaya çalışan bir kardeşimiz.
Mustafa Keskin: İl Başkanı olmasaydı daha doğrusu il başkanı olduktan sonra 2-3 belediyenin daha Mustafa başkandan sebep kaybettiği aklıma geliyor.
Ali Dilber: Her kurumda her yerde olan değerli bir büyüğümüz.
Sadullah Ünsal: Zaman zaman ortaya çıkan, söylediği sözleri ilk başta yanlış anlaşılan ama sonrasında daha farklı açılarda baktığınızda saf temiz duyguları olan bir kardeşimiz.
Faruk Türkseven: Düzce’de olması gereken bir ağabey
İlhami Caboğlu: Hiçbir zaman kendimi anlatabilen bir insan değilim birilerinin de beni methederek özellikle ben duyduğum bir ortamda rahatsız olan birisiyim.